Nuantele de lac perfecte pentru manichiura acestei veri

Vrei o manichiura in tendinte? Vrei sa stii care este nuanta de lac de unghii perfecta pentru aceasta vara? In cele ce urmeaza iti vom pune la dispozitie informatii despre nuantele de oja perfecte pentru vacanta de vara si pentru toate zilele verii 2014.
Daca vrei sa ai o manichiura perfecta si in tendinte, in vara anului 2014 alege urmatoarele culori:
 
Delicatul nude - mizeaza pe unghiile scurte, in nuante nude. E o manichiura delicata, care se potriveste oricarei ocazii. Cu ea nu vei da gres nici daca vei fi invitata la o petrecere, nici la o iesire cu prietenii, nici la birou.
 
Lacul de unghii sidefat - putina stralucire nu strica niciodată... alege lacul de unghii sidefat, in nuante calde.
 
Alb-mat - poti alege cu incredere lacul de unghii alb-mat, care da o nota dramatica manichiurii.
 
Lacul de unghii auriu - nuantele de auriu au fost intotdeauna potrivite pentru sezonul estival si iata ca se intorc si vara aceasta. Poarta un lac de unghii auriu in zilele de concediu ca sa-ti pui in valoare bronzul.
 
Oranjul, o culoare solara, este, de asemenea, in tendinte vara aceasta. Alege sa porti lac de unghii in nuante de oranj daca vrei sa urmezi tendintele acestei veri.
Rosul intens isi pastreaza primul loc in tendintele verii 2014, in materie de manichiura-pedichiura. Lacul de unghii in nuante de rosu intens este alegerea perfecta pentru un eveniment deosebit, pentru o iesire la restaurant sau o plimbare nocturna pe malul marii.
 
Manichiura cu cristale aplicate - pentru un efect spectaculos alege manichiura cu aplicatii. Cu ajutorul acesteia te vei pune in evidenta si vei straluci.
Bucura-te de vara 2014 si fii in tendinte nu doar in materie de vestimentatie. Pune-ti creativitatea la incercare si obtine o manichiura de invidiat!