Invitatiile online pentru botez

Un trend mai special in ceea ce priveste invitatiile la un eveniment important din viata unei familii isi face tot mai mult loc pe acest segment in ultimii ani. Este vorba despre invitatiile trimise online invitatilor la botez, un gen de invitatii care initial au fost considerate o solutie buna pentru oaspetii asteptati la eveniment si care se aflau la distante foarte mari. De la trimiterea acestor invitatii electronice prin email sau pe retele de socializare catre persoanele aflate la distante mari si pana la generalizarea si adoptarea acestora ca invitatie unanima pentru botez nu a mai fost decat un pas.

Astazi foarte multe familii moderne care organizeaza petreceri de botez aleg sa trimita oaspetilor invitatii online. Cat de respectuos este acest gest, cat de apreciat este el de catre cei carora li se trimit astfel de invitatii – raspunsul nu este unul universal valabil, ci el vine in functie de tipul de relatie existenta intre expeditori si destinatari, dar si de tipul de eveniment care este organizat. In general se recurge la invitatii botez clasice, trimise prin posta sau inmanate personal, atunci cand este vorba despre un eveniment mare, un eveniment care se vrea elegant si distins, si la care se respecta toate uzantele, asemenea unei nunti. In acest sens foarte multe modele de invitatii pentru botezul unui nou nascut veti gasi la www.invitatiioriginale.ro, de la invitatii clasice pana la invitatii jucause, vesele, in care nasterea si crestinarea unui copil este anuntata cu veselie. De asemenea, tot pe site veti gasi si diferute variante de texte pentru invitatia de botez, si ele intr-o gama mergand de la clasic la texte mai putin traditionale.

Pe de alta parte, pentru petreceri intre prieteni apropiati sau doar in familie, atunci cand se planifica organizarea unei petreceri deloc formale se poate apela si la invitatiile trimise online, caz in care se renunta complet la eticheta. Astfel, se pot realiza invitatii proprii sau se poate recurge la modele existente pe site-uri de profil.