Stirile din Sebes

Stiri, stiri, stiri. Eu m-am saturat de atatea stiri. Majoritatea sunt fabricate, unele contin doar un sambure de adevar care de fapt e ignorat complet ca atunci cand mancam un fruct ca o piersica sau o caisa si aruncam apoi la gunoi samburele din care poate ar putea creste pe viitor adevarul. Pe mine ma intereseaza numai stirile locale. Eu locuiesc in Sebes asa ca, caut mereu stiri Sebes ca sa vad ce se mai intampla in coltul meu de univers. La un moment dat am sa plec de aici, fara voia mea dar cautand sa imi castig existenta cum se cuviine.

Salariul mediu conform unei stiri Sebes de acum 6 luni, aici este de 950 de ron. Mi se pare extraordinar de josnic. Mi se pare ca cei care conduc Judetul sunt departe de a fi cei mai buni dintre noi si nu mi se pare drept. Am luat in considerare de-a-lungul timpului sa ma implic mai mult dar am vazut ca nu am cu cine. Pur si simplu, ca jurnalist amator care ar fi dorit sa devina mai mult de atat, m-am lovit de indolenta celor care controleaza media aici. Si nu e numai in Sebes asa. Orice stiri cauti pe net, e foarte posibil sa dai de romane beletristice scrise fara a verifica informatia vreodata din 3 surse si care nu fac decat sa convinga populatia ca lucrurile sunt intr-un fel sau altul sau justifica niste actiuni facute pentru a castiga multi, foarte multi bani.

As vrea sa spun ca imi place acasa. As vrea sa spun ca imi place in Sebes. Dar ca si tine, imi pare rau sa spun ca fac parte dintr-o generatie de sacrificiu la fel ca multe altele inaintea mea. Eu vreau mai multe de la stiri sebes. Vreau realitatea asa cum este, nu distorsionata si nu manipulata pentru cei cu bani multi. Stiu ca ma intelgi si tu vrei acelasi lucru.