Misoginism Vs. Feminism

Desi e amuzant sa predici despre “woman power” si superioritatea femeii, daca alunecam pe panta aceea riscam extrema opusa, si anume sa ajungem sa fim impotriva barbatilor.
Sunt intr-adevar, barbati 100% misogini. Ca de exemplu, tipu` de-a inventat : “I: De cati barbati este nevoie sa schimbi un bec in bucatarie?! R: De niciunul. Sa gateasca pe intuneric,proasta dracu`!” Amuzant la prima vedere…insa,ce v-ati face fara noi?!
Prefer de o mie de ori sa stau intr-un grup preponderent masculin. Discutiile sunt mai amuzante, mai inteligente si mai putin sentimentaloide. Intr-un grup de fete, se ajunge inevitabil la posetute,rimel, drame sentimentale, analize profunde privindu-i pe ceilalti si viata lor (care nuuuu, nu se numesc barfe):D. In plus, fetele se tin mult mai greu de un proiect, lasandu-se furate de peisaj.
Ideea este ca extremele nu sunt bune. Poate ca [urmeaza generalizare, a se lua ca atare] :
- femeile sunt soferi mai prosti decat barbatii,
- daca le pui in mana un ciocan si un cui trebuie sa te pregatesti sa faci fie un drum la policlinica, fie o rezervare la manichiurista,
- vorbesc enervant de mult, in diminutive si pe langa drum,
- au o logica defectuoasa,
- sunt plangatoare ca niste salcii,
- au mereu nevoie de pantofi noi, etc.,
Cu toate astea,SUNTEM ABSOLUT INDISPENSABILE! Asa ca dragii nostri, incercati pe cat posibil, sa nu mai exagerati cand vine vorba de regnul feminin, pentru ca dupa discutia cu gasca “macho”, tot in bratele noatre ajungeti…si va purtati ca niste mielusei!
In concluzie :