Portofoliul unui copywriter

In orice domeniu prezenta unui portofoliu este mai mult decat necesara. Portofoliul reflecta munca ta pe parcursul anilor, fie ca te prezinti la un interviu sau il postezi online alaturi de serviciile pe care le oferi, ai nevoie de acest portofoliu. 
Din acest motiv, m-am gandit ca ar fi util sa prezint cateva tipsuri in ceea ce priveste realizarea portofoliului unui copywriter. In general, angajatorul nu are niciun interes fata de faptul ca tu esti proaspat absolvent sau ca nu ai mai lucrat. In acest caz, ce trebuie sa contina portofoliul unui copywriter ? Alege cele mai bune texte pe care le-ai scris in facultate si nu numai, poti adauga poezii, nuvele, tot ce ai scris si ai strans in acei ani. 
De asemenea, te poti juca putin cu imaginatia ta, rezolvand un caz imaginar, acum poti da dovada de multa creativitatea si iti poti expune cele mai bune idei ale tale, cele mai bune sloganuri la care te-ai gandit. Prin acest mod de prezentare este posibil sa impresionezi angajatorul. Un alt lucru care il poti face pentru portofoliu este scrisoare de intentie. Trebuie sa o scrii corect din punct de vedere gramatical, sa arati ca te-ai informat despre compania la care vrei sa te angajezi. Ca pont: evita sa minti, dovedeste ca esti creativ, pentru ca asta este motivul pentru care vei obtine jobul dorit. 
Ultima parte ar fi cv-ul, se pot gasi pe internet multe modele, incerca sa fii cat mai la obiect, fara glume si prea multe clisee. In speranta ca aceste randuri v-au fost cat de cat de folos va doresc sa fi-ti creativi in orice moment !