Blugii care ar trebui sa dispara

Asa cum orice articol vestimentar a fost interpretat si reinterpretat in diferite forme si variante, unele dintre acestea fiind de-a dreptul aberante, nici jeansii nu au scapat acestui fenomen. Cu totii stim astazi foarte bine ca o pereche de blugi dama poate scoate din anonimat o tinuta, asa cum de altfel o poate si distruge. Tine numai de noi insine sa ne alegem varianta care ni se potriveste mai bine si, evident, sa o si adaptam tendintelor si particularitatilor personale. Insa, cateva modele anume de jeansi nu se vor potrivi niciodata nimanui, si indiferent cat ai incerca sa le gasesti o justificare sau un motiv de a ramane, adevarul este ca trebuie sa arunci cat colo urmatoarele stiluri de blugi:

Blugii cu talie inalta si conici pe picior. Imi amintesc ca avea mama o astfel de pereche cu mult timp in urma si apoi am mai vazut astfel de jeansi pe la tarabele cu blugi din Turcia, pe vremuri cand Romania nici nu visa la deschiderea magazinelor mari si pe la noi…

Blugii cu paiete, cu sclipici, sau logo-uri mari, cu inscrisuri sau perforatii. Nu exista nimic mai de prost gust si nici macar nu vad o piesa vestimentara potrivita cu care sa fie asortati.

Blugii cu talie exagerat de coborata, astfel incat sa lase la vedere oasele bazinului si linia feselor atunci cand te apleci… S-au purtat in urma cu mai bine de cinci sau chiar sapte ani, insa au fost una dintre cele mai mari greseli stilistice pe care moda le-a impus vreodata…

Blugii prespalati, care desigur nu mai necesita niciun fel de comentariu…

Daca trebuie sa renuntam la toate aceste perechi, cat de variata este gama de modele de jeans care ne mai raman la dispozitie? Numai la superfashion.ro, vei gasi unele dintre cele mai speciale si in acelasi timp accesibile modele de jeansi.