Cum alegi o crema antivergeturi de calitate si eficienta?

Te numeri si tu printre femeile care cauta metode revolutionare si tratamente antivergeturi performante? Ai incercat mai multe creme antivergeturi si rezultatele nu au fost pe masura asteptarilor tale? Afla ce trebuie sa urmaresti atunci cand alegi o crema antivergeturi sau incepi un tratament de lupta impotriva vergeturilor.

Citeste intotdeauna ingredientele si asigura-te ca acestea nu au reactii adverse asupra pielii. Pe rafturile magazinelor exista numeroase creme antivergeturi care promit rezultate miraculoase, insa nu intotdeauna este bine sa te iei dupa eticheta sau dupa reclama. Cremele antivergeturi trebuie sa contina urmatoarele ingrediente:

  • Acid glicolic – acesta este raspunzator cu exfolierea stratului de celule moarte si cu stimularea productiei de colagen. De asemenea, acidul glicolic imbunatateste textura pielii si reduce semnele lasate de vergeturi. 
  • Vitamina C – aceasta stimuleaza productia de elastina, fiind un ingredient important pentru mentinerea sanatatii si elasticitatii pielii. 
  • Unt de cacao – acesta catifeleaza pielea, conferindu-i o textura sanatoasa; untul de cacao mentine pielea fina si elastica, protejand-o impotriva radicalilor liberi. 
  • Ulei din germeni de grau - o sursa importanta de vitamina E si antioxidanti, imbunatatind rapid aspectul pielii afectate de vergeturi. 
  • Unt de shea – contine acizi grasi esentiali care previn deshidratarea pielii si reduc semnele lasate de vergeturi. 

Cremele antivergeturi profesionale si care garanteaza rezultate inca de la primele utilizari mai pot contine: extract de coada de cal (previne imbatrinirea pielii, previne vergeturile si le "repara" pe cele deja afectate de variatiile de greutate, de celulita, de sarcina si de dezechilibrele hormonale), colagen marin (actioneaza activ, in profunzimea pielii, regenereaza tesuturile si ofera rezistenta tesuturilor; in plus, formeaza, pe piele, o pelicula protectoare, care apara pielea de factorii externi nocivi; colagenul mentine nivelul optim de hidratare a pielii), extract de peste, ulei natural de migdala, vitamina E sau macese.

Cu siguranta iti doresti sa gasesti o metoda eficienta de a lupta impotriva vergeturilor si a scapa definitiv de acestea. De aceea, este bine sa nu te lasi pacalita de reclamele atragatoare, ci sa incerci sa gasesti crema antivergeturi care sa contina ingrediente sigure in indepartarea vergeturilor. Citeste eticheta produselor antivergeturi si abia apoi cumpara. Alegand, inca de la inceput o crema antivergeturi eficienta, economisesti bani pe care, in alte conditii, i-ai cheltui pe multe alte produse pana la gasirea produsului antivergeturi corect.