Incercand sa cumpar inima ta

Alina a incercat din rasputeri sa cumpere inima unui barbat care nu o prea iubea. Il iubea nespus si i se parea ca el este zeul el, persoana care poate sa ii influenteze viata pentru mai mult timp sau pentru tot restul vietii. La un moment dat, el ii cere niste bani imprumut si nu ii mai restituie. In schimb ii ofera momente frumoase de dragoste incat tanara fata decide sa nu ii mai ceara banii inapoi. Urmeaza alta transa de bani pentru nevoi personale si datoriile lui, care din nou nu se mai restituie. Ii ofera momente frumoase in doi si se comporta extrem de bine cu ea pentru a o determina sa il iubeasca si mai mult.

Cu timpul a devenit un fel de conventie, ea trebuia sa il ajute sa isi rezolve problemele financiare si sa il sustina cand are nevoie de bani si el ii oferea in schimb franturi din dragostea sa si momente frumoase. A acceptat pentru moment sa isi cumpere dragostea lui si cu timpul pe masura ce a devenit mai frumoasa si mai atragatoare a inceput sa reduca suma de bani pusi in joc si a observat ca el se multumeste si cu mai putin pentru ca este din ce in ce mai atras de aspectul ei fizic. Dupa mai mult timp ii oferea din cand in cand cate un pachet de tigari si nici el nu ii mai cerea nimic pentru ca incepuse sa se simta atras de fata care l-a ajutat aproape doi ani, sustinandu-l financiar de fiecare data cand avea nevoi financiare si cand avea nevoie de sfaturi. Nici ea nu credea ca va mai iesi basma curata din acest cerc vicios al banilor in care el a prins-o si nu mai vroia sa o elibereze. Insa, cu timpul si el a devenit atras de ea si simtea ca se inteleg amandoi si ca ii place mult fata pe care la inceput o folosea mai mult pentru a castiga niste bani de la ea. In felul acesta, ea a dobandit dragostea persoanei pe care o dorea si a fost multumita intr-un final ca a dobandit un loc in inima lui glaciara care a inceput sa se dezghete si sa ii raspunda sentimentelor.

Incercarea de a cumpara inima lui a reusit, mai intai folosindu-se de bani, apoi de farmecele ei personale a reusit sa intre in inima de gheata a unui baiat de cartier, care a fost impresionat de ea intr-un final si a invatat sa o pretuiasca, sa o iubeasca si sa o respecte.