Impresionati-va invitatii cu invitatii de nunta moderne si cu poza

Pentru ca tehnologia a evoluat in ultimii ani si invitatii de nunta au inceput sa fie mai frumoase, mai atragatoare si mai creative. Invitatiile de nunta cu poza sunt preferatele mirilor moderni care vor ca invitatii lor sa ii si vada in momentul in care primesc invitatii de nunta. Avantajul invitatiilor cu poza este ca acestea lasa impresia de personalizare, punand in prim plan preocuparea mirilor pentru fiecare invitat in parte.

Cu preturi foarte mici, invitatii de nunta cu poza de pe http://www.happycards.ro/ au cele mai haioase si mai creative tipuri de design, sunt adaptate din punct de vedere cromatic fiecarui tip de nunta si tematicii acesteia. Materialele folosite sunt selectate cu atentie, combinarea lor si plicurile folosite sunt gandite in asa fel incat toti invitatii sa fie incantati de aspectul invitatiei si sa o pastreze cu placere cat mai mult timp, ca amintire a unor momente unice. De exemplu, puteti alege invitatii de nunta din carton mat, de diferite culori, la care se poate atasa o fotografie in diverse formate, prelucrate in rame foto tip film. Invitatiile pot fi accesorizate cu fundite de diferite culori sau combinatii de culori, alese chiar de miri, plicul are si el un design in ton cu invitatia, iar fotografia face parte din pretul invitatiei in intregul sau. Pe de alta parte, sunt si invitatii cu poza care se pot plia in cateva parti pe verticala sau orizontala, cu locuri speciale pentru poza si textul invitatiei, dar si un calendar cu data nuntii semnalizata corespunzator. Tot pe happycards gasiti si invitatii moderne, cu design unic, efecte speciale si posibilitatea obtinerii de elemente 3D prin plierea lor. Cromatica este una atent selectionata, fonturile pentru text si tipul de plic ales sunt dintre cele mai inspirate, in asa fel incat mirii si invitatii sa inteleaga exact mesajul transmis de fiecare invitatie.

Livrarea se face in maxim trei zile lucratoare-se poate face si in 24 de ore, la urgenta-, este gratuita doar pentru comenzile peste 250 de RON, iar personalizarile si alegerile facute pot fi armonizate cu parerile echipei happycards, dispusa oricand sa va ofere sfaturile de care aveti nevoie pentru ca totul sa iasa perfect.