Cateva dintre cele mai interesante tendinte in moda pentru barbati

Barbatii nu se dau in vant chiar asa dupa moda, insa cauta si ei, ca si doamnele, sa fie cat de cat in trend, sa poarte ce e „la moda” mai ales la evenimente sau ceremonii speciale, la o iesire cu prietenii.

Toamna asta insa, barbatii pot sa dea lovitura de gratie si asta pentru ca au aparut niste tendinte in moda care ii avantajeaza si ii ajuta sa arate fenomenal. Astfel, se pot combina costumele gri cu bretelele rosii, cu vestele simple, stranse pe corp cu nasturi.

Gri-ul se poate combina foarte bine cu cremul, argintiul va merge alaturi de auriu. Nu sunt uitate nici culorile puternice, rosul inchis, o culoare care se pare ca prinde din ce in ce mai bine daca discutam de tendinte in moda pentru barbati toamna 2015.

Pardesiul va fi si el o imbracaminte de nelipsit toamna asta, cel incheiat in doua randuri fiind perfect pentru o plimbare alaturi de persoana draga, intr-o zi mai calduta de toamna.

Din punct de vedere cromatic, culoarea „cacao cu lapte” este cea care defineste pardesiile toamnei 2015 pentru barbati. Se poarte si carourile si patratelele, jachetele subtiri sau groase in culori mai inchise, tricotajele sub haine.

Sacourile se pot combina foarte bine cu o camara in carouri in culori neutre, iar cand e mai frig, specialistii in tendinte in moda recomanda blana. Exista deja pulovere accesorizate cu blana, haine din blana sau chiar tinute din blana naturala.

Cand e o zi foarte ploioasa puteti iesi sa va plimbati sau la o intalnire de afaceri intr-o pelerina tip capa, culorile indraznete care se regaseau in moda feminina intrand acum si in moda pentru barbati.

Per total, sezonul care tocmai a inceput pare a fi caracterizat de o lejeritate in alegerea tinutelor, de un conservatorism combinat cu o indrazneala mai mare in combinatiile cromatice si cu o deschidere mai mare catre partea feminina a oricarei tinute masculine.