Stocheaza tot ce a filmat sistemul de supraveghere pe un DVR de calitate

Datorita tehnologiei si evolutiei fantastice din ultimii ani sistemele de supraveghere au devenit din ce in ce mai performante si mai apropiate de nevoile utilizatorilor. Pe langa camerele de supraveghere si tot ce tine ce cablare, un sistem de supraveghere include si un DVR. Cele trei litere vin de la Digital Video Ricorder, adica un mediu de stocare performant pentru sunetul si imaginile capturate in timp de real de camerele de supraveghere. Stocarea are loc pe hard disk-ul acestui recorder, un DVR se afla mereu in apropierea semnalului analogic, ca sa transmita in timp util informatiile primite.

Calitatea unui astfel de dispozitiv este data de numarul de canale, care poate varia intre 4 si 32, de intrarile video analogice, de exemplu 8, si de compresia de H.264, de pilda. Inregistrarea si vizualizarea imaginilor se realizeaza la 100 sau chiar 200-300 frames per second, ceea ce presupune o redare de 12 cadre pe secunda. Foarte important e si numarul de hard disk-uri interne, cu cat mai multe cu atat mai mare este capacitatea de stocare. Se poate asocia si un hard disk extern, ambele avand SATA II si III. In unele cazuri este permis controlul de la distanta prin web viewer, permite si zoom digital. Pe DiViDShop, magazin online cu cea mai variata gama de sisteme de supraveghere si accesorii, gasiti DVR-uri de calitate la preturi fara concurenta, cu 4 pana la 16 canale, dispozitivele sunt de tip stand alone. Inregistrarea pe un astfel de sistem cu opt canale se poate configura din meniul OSD, se poate impune o inregistrare pe mod real time sau cu un numar redus de frames per second. Ca sa se faca economie de spatiu de stocare se poate activa oricand functia de detectie a miscarii care porneste inregistrarea doar cand e cineva in preajma sistemului de supraveghere.

Cu o simpla conexiune la internet se poate accesa fluxul live captat de camerele de supraveghere, este suportata si functie smartsearch, se poate vizualiza ceea ce a fost inregistrat sau se inregistreaza si pe telefonul mobil. Pentru oferta completa si detalii tehnice despre fiecare aparat intrati pe site-ul oficial DiViDShop.