Draga mea, invata sa porti pantofi

Stiu ca suntem femei si ne plac pantofii, de asemenea stiu faptul ca dupa o zi lunga ajungem acasa atat de obosite, incat juram sa nu mai incaltam acei pantofi niciodata. Apoi mai trece o perioada si revenim la ei, ca poate de data aceasta n-o sa mai fie atat de incomozi si incercam o noua zi, cu aceeasi pantofi. Suntem femei, ne place sa fim frumoase, ne place sa purtam pantofi, deoarece constientizam faptul ca ne fac un mers mult mai usor si mai feminin. Cu toate ca de foarte multe ori ne plangem de mila, deoarece avem pantofi foarte incomozi, trebuie sa intelegem cateva aspecte importante ce tin de purtarea acestora. Uneori, pantofii schimba total tinuta. De fapt, asta se intampla de cele mai multe ori.

Adevarul este ca pantofii schimba total tinuta noastra. Un lucru pe care nu pot sa-l suport tine de faptul ca unele femei nu-si dau seama cat de importanti sunt pantofii pentru unele outfit-uri, cum ar fi, de exemplu, cele clasice, unde este absolut necesar sa fie pantofii cu toc. Cand vad pe strada femei imbracate in pantaloni clasici si avand in picioare balerini care nu se combina defel cu celelalte piese vestimentare, sincer, ma apuca groaza. Desigur, eu nu afirm faptul ca este nevoie sau ca este indicat sa incaltam mereu pantofi, pur si simplu, parerea mea este ca in momentul in care gandesti o combinatie de piese vestimentare si iti dai seama ca aceasta combinatie necesita o pereche de pantofi, insa tu nu esti dispusa sa incalti pantofi cu toc, atunci mai bine este sa schimbi intreaga combinatie, decat sa ajungi sa incalti ceva care nu se potriveste defel. Probabil si voi va dati foarte bine seama de faptul ca o pereche de pantofi schimba total felul in care arata o femeie. O sa reluam mai tarziu partea cu comoditatea, acum este important sa ne dam seama cum anume ne avantajeaza pantofii pe noi. In primul rand, sa dam cateva exemple. O fusta creion cere in mod obligatoriu o pereche de pantofi, acelasi lucru este valabil si pentru panatalonii clasici, largi. Blugii, de exemplu, insa, nu cer o pereche de pantofi. Dar, fiti de acord, dragelor, ca o femeie in blugi si in pantofi cu toc este considerata mult mai sexy, decat atunci cand este in tenisi, de exemplu. Sunt de acord, sunt doua stiluri total diferite, dar trebuie sa recunoastem aportul pantofilor adus in acest caz. Acelasi lucru este valabil si pentru rochiile elegante.

Sincer, uneori mi se pare ca este un adevarat dezastru sa pui pe tine o rochie super eleganta si sa incalti o pereche de pantofi care nu se potrivesc defel. Daca ti-ai propus sa pui pe tine o rochie de acest fel, atunci rabda si pantofii frumosi in picioare. Daca, insa, nu mai poti sa rabzi, atunci cel mai bine ar fi sa-ti schimbi rochia de pe tine si sa iei ceva mai lejer. Dragelor, eu sunt constienta de faptul ca a purta pantofi este destul de dificil, insa, ceea ce incerc sa va fac sa intelegeti este faptul ca o pereche de pantofi cu toc trebuie purtata decent si cu demnitate. Nu critic femeile care nu poarta tocuri, le critic pe cele care refuza tocurile acolo unde ele sunt, intr-adevar, necesare. Mai bine schimbi outfit-ul, decat sa optezi pentru ceva care te dezavantajeaza sau care este pur si simplu lipsit de stil.