Cauciucurile de iarna luate online sunt mai ieftine decat cele din offline

Pretul a fost mereu marele hop pe care fiecare sofer trebuie sa-l treaca atunci cand are de gand sa-si innoiasca setul de cauciucuri iarna pentru sezonul urmator. Desi la producator costul de achizitie poate fi mai mic, in Romania, TVA-ul, taxele de transport si cele impuse de fiecare comerciant umfla preturile pana intr-acolo incat pretul final creste si cu 25-30%.

Multi cred gresit ca daca asteapta pana in ultima clipa, tarziu, spre inceputul lui decembrie, cand temperaturile scad brusc, vor prinde preturi mai mici, insa adevarul e ca aceste cauciucuri iarna sunt mai ieftine cu cat sunt cumparate mai din timp. La fel de gresita e si opinia potrivit careia doar anvelopele cumparate de la cei mai mari, cei mai cunoscuti producatori sunt si de calitate si fiabile. Performantele cauciucuri de iarna de la branduri mai mici sunt la fel de bune, calitatea materialelor folosite poate fi chiar si mai buna. Totusi, o firma mare producatoare are si un service autorizat mai bine dotat, siguranta reparatiilor e mai mare, iar randamentul e net superior. Inainte de orice alegere online-de preferat de pe anvelopex.ro, cel mai aprovizionat magazin de profil din online, care e mai comoda si mai usoara, este recomandat sa vedem anvelopele vizate si in realitate, intr-un magazin offline oarecare, sa le analizam si sa ne decidem daca le vrem si ne trebuie cu adevarat, apoi sa mergem pe site si sa face comanda, sa mai intrebam echipa de consultanti daca exista nelamuriri. Se va avea in vedere cat de moale e cauciucul, ce masa are fiecare anvelopa si ce profil au.

Cea mai buna recomandare de magazin online cu preturi mici, dar calitate exceptionala a produselor anvelopex.ro. Oferta sa include jante aliaj, tabla, chiar otel, cauciucuri iarna pentru orice masina si accesorii utile, lanturi derapante. Livrarea este rapida, reducerile sunt aplicate constant, iar ofertele promotionale sunt mereu peste asteptari.