O camera frumoasa incepe cu mobila de dormitor

Atunci cand astepti pe lume un copil - un bebelus al tau, conceput din iubire, cu siguranta vrei sa ii oferi tot ceea ce poate fi mai bun si iti doresti sa fie tratat ca un adevarat print sau printesa. Iar viitorii parinti se gandesc intotdeauna din timp la nevoile care apar odata cu venirea pe lumea a unui copil.

Parintii se gandesc din timp la cheltuieli si cu siguranta cei mai multi dintre ei pun bani deoparte pentru a face fata avalansei de cumparaturi ce vine imediat dupa primele zile de viata ale copilului sau de multe ori, inainte ca micutul sa vina pe lume. Asadar, cand astepti un copil trebuie sa te gandesti in primul rand unde o sa doarma, iar daca tu consideri ca dormitul in aceeasi camera cu tine este o solutie, cu siguranta te inseli. Copiii, oricat sunt de mici trebuie sa se invete cu somnul independent deoarece in acest fel se vor odihni si ei bine si vei avea si tu - ca mama sau ca si tata - parte de o noapte linistita. Asadar - trebuie sa incepi sa te gandesti la mobila dormitor copii, iar in prima faza nu trebuie sa achizitionezi prea multe articole, avand in vedere ca bebelusul nu are nevoie de atat de multe lucruri ca si mobila.

In magazinele de specialitate gasesti extrem de multe variante insa pentru primii trei ani - cel mult - din viata micutului, acestuia nu trebuie sa ii lipseasca in nici un caz patutul, care trebuie sa fie de dimesniuni mici si obligatoriu cu o rama - gratii. Si apoi trebuie sa te gandesti la un dulap in care sa ii pui hainutele. Ideal ar fi ca aceasta camera a micutului sa fie pictata intr-un mod vesel si deschis la culoare ca sa nu ii provoace o stare de anxietate, avand in vedere ca cei mici simt cel mai mult rezonanta culorilor in starea lor emotionala.