Ce poate fi mai rau pentru organismul tau decat sa te trezesti ca e invadat de niste vietuitoare mici si rele care vor sa manance tot ce mananci tu si sa iti si si ultimul strop de energie ca sa supravietuiasca? Parazitozele intestinale provocate de diferite tipuri de viermi intestinali sunt foarte periculoase pentru toate categoriile de varsta si asta pentru ca nu au cum sa fie depistate din timp daca nu se observa anumite schimbari de comportament sau oua ori larve in materiile fecale. Singura categorie care nu prea are viermi este cea a sugarilor, care sunt alaptati direct de la san cu lapte matern si nu au cum sa vina in contact cu carne sau lapte infestat.
Primele semne ca s-ar putea sa existe parazi intestinali in sistemul digestiv al individului sunt aparitia diareei, varsaturile, lipsa poftei de mancare, dureri de stomac si anemie, somn agitat, uneori mancarim in zona anala. Cand s-a determinat prezenta unor paraziti in materiile fecale si in intestine trebuie imediat inceput tratamentul cu medicamente specifice. Cele de sinteza pot sa atace ficatul si intestinele, avand efecte adverse severe, asa ca de preferat sunt medicamentele naturale. Unul dintre cele mai eficiente in tratarea parazitozei intestinale este Parazitol Herbal Drops, 50 ml, un produs usor de administrat si fara efecte adverse, cu actiune rapida, fara sa tulbure activitatea intestinala a celui caruia ii este administrat. De regula, Parazitol Herbal Drops, 50 ml poate fi luat de intreaga familie pentru ca parazitii intestinali pot infecta pe rand fiecare membru am familiei prin oua si larve eliminate de primul purtator.
Acest medicament natural are si efect laxativ, care ajuta la eliminarea larvelor moarte si adultilor, dar si oualelor aflate in intestine. In compozitia Parazitol Herbal Drops se gaseste propolis, un antiseptic si un calmant al inflamatiilor intestinale produse de paraziti, avand un rol important in eliminarea lor rapida, galbenele, foarte bune pentru tranzitul intestinal accelerat si diminuarea efectelor nocive ale substantelor eliminate in intestine de diferite tipuri de paraziti. Lor si se adauga cimbru si iarba fetei sau embelia si alte substante benefice pentru eradicarea completa a sursei de infectie intestinala.
Dupa eliminarea parazitilor, medicamentul curata complet sistemul digestiv, favorizand revenirea la normal a tranzitului intestinal tulburat de prezenta parazitilor-de regula, se induc mai multe scaune moi in urma administrarii de medicamente pentru paraziti intestinali tocmai pentru a nu permite ramanerea unor oua sau larve in sistem; daca efectul laxativ al acestora nu e cel dorit, se poate administra si un laxativ mai puternic pentru curatarea completa a intestinului. Imediat dupa ce a fost eliminat continutul intestinelor trebuie repetate analizele si daca mai apar oua se poate repeta tratamentul la recomandarea doctorului.