Colectarea deseurilor menajere si industriale se realizeaza mai eficient cu ajutorul europubelelor

Zilnic, in toata lumea se arunca tone de deseuri menajere si industriale. Multe dintre ele ajung in natura si distrug spatiile din jur, influenteaza dezvoltarea florei si a faunei, ne influenteaza in rau calitatea vietii. Deseurile pot fi colectate mult mai eficient cu ajutorul unor europubele moderne, comercializate si de EcoPractic. Europubelele pot fi din plastic sau metal, sunt usor de transportat si de igienizat, permit colectarea unor cantitati mari de deseuri, se pot muta dintr-un loc in altul oricand, au culori diferite pentru a fi in ton cu un anumit brand sau cu o cromatica a zonei in care sunt amplasate.

Capacele speciale permit inchiderea etansa pentru o depozitare cat mai sigura si pentru evitarea mirosurilor neplacute. Rotile din materiale foarte rezistente permit o deplasare si mai usoara pentru colectarea deseurilor sau pentru relocare, europubelele se pot modifica pentru colectarea deseurilor sortate. Materialele plastice din care sunt fabricate rezista la socuri si la radiatii UV.

Modificarile climatice, variatii de temperaturi si umiditate nu le influenteaza structura si eficienta in colectare si depozitare deseuri menajere si industriale. Oricare dintre aceste europubele se poate pozitiona aproape de blocuri sau de fabrici. Tot ce se depoziteaza in ele nu risca sa ajunga in mediu pentru ca straturile din care sunt confectionati peretii sunt foarte groase, designul lor este compact garanteaza ocuparea unui loc foarte restrans in spatiul unde sunt asezate.

Pe de alta parte, noile europubele respecta toate standardele de calitate impuse de U.E. permit colectarea deseurilor intr-o maniera cat mai igienica si mai rapida, cand sunt umplute continutul este luat, interiorul se curata prin simpla spalare si pubelele sunt bune de refolosit. Pubelele de acest tip sunt garantate cel putin 10 ani, daca nu mai mult, se comporta foarte bine la uzura, se pot inlocui usor, capacele se inchid ermetic, pot avea si garnituri, in functie de modelele cumparate.