Trump si noile tendinte

Ma gandeam intr-o zi cum de se poate ca un om cu imaginea lui trump sa iasa totusi presedinte. adica mi-am zis ca este imposibil sa fie adevarat si ca oamenii sunt mai chibzuiti de atat si ca nimeni nu are atat de putina minte. adica la urma urmei, cat de tampit sa fii incat sa votezi un om care starneste atat de multa ura si care nu face decat sa semene prostie.

Dar cand a iesit trump presedintele americii am zis ceva de genu: eram sigura si n-s singura! asta pentru ca , iata - daca un popor atat de mare precum cel al americii, al statelor Unite, vrea si poate atunci de sa nu o faca?! Oamenii sunt cunoscuti ca fiind o specie ce tinde catre autodistrugere si cu siguranta asta o facem voit si stiind. iata noile tendinte care se vor impregna adanc in sufletul oamenilor de pretutindeni, deoarece se stie clar ca americanii sunt dictatori de gusturi si impresii, adica daca e la moda in america - atunci tre sa o ardem si noi pe aceeasi torta: in primul rand in desenele de la Disney, va fi Donald personaj principal si nu Mickey iar Clubul lui Mickey Mouse va deveni Clubul lui Donald la White House! in al doilea rand vor fi preferati barbatii blonzi oricat ar fi hidosi si lumea va incepe sa isi cultive morcov. Pentru ca portocaliul este noua tendinta si consumul excesiv de morcov ajuta la mentinerea tineretii tenului. in al treilea rand la Casa alba se vor tine petreceri de copii, iar negrii si mexicanii vor fi serviti aDiCa vor servi bezele contrafacute. De ce petreceri dee copii? Pentru ca Donald!!! Nici nu-i de mirare ca Disney va capata si mai multa popularitate in al patrulea rand si dupa asta ma opresc cu numaratul, prostitutia va deveni o conditie obligatorie pentru a deveni o doamna de societate.

Nu numai ca va trebui sa iti arati dedesubturile inainte sa fii recunoscuta international dar va trebui sa iti si placa. alte tendinte fac referire vopsitul oalor dee Paste, nu se va mai purta culoarea rosie ci culoarea portocalei si portocala va deveni fructul oprit in locul marului se va practica furtul pe fata si se vor ridica ziduri mai mari la granitele americii pentru a preveni ca americanii sa fuga din tara lor in loc de peruci se vor purta animale moarte pe cap, asa cum poarta Donald.