Inchiriaza o masina la aeroport

Taxele de aeroport  variaza de la o tara la alta. Nu vei putea insa sa scapi de taxele locale si nici de TVA. E de inteles ca e mult mai la indemana un serviciu de tipul rent a car Cluj aeroport, nu trebuie sa depui atat de mult efort pentru a inchiria o masina daca o poti face chiar din aeroport sau de langa aeroport. E drept, costurile percepute de locatia din aeroport pentru serviciul de inchiriere, poate adauga un procent de 10% la pretul tau total. Daca pui insa pret pe timpul tau si daca doresti sa eviti eventualele neplaceri ce pot surveni in cazul in care decizi sa apelezi la o firma de inchirieri masini din oras, aceasta varianta de a inchiria este ideala. Ce rost are sa iti mai bati capul, dupa un zbor obositor, cu probleme de genul: de unde sa inchiriez o masina de la o agentie serioasa? In mod clar ai avantajul unor servicii de calitate daca inchiriezi o masina de la aeroport.
 
Cum e si normal, si cum sta in firea omeneasca sa te indoiesti si sa pui intrebari, multe persoane se intreaba daca pot cumva sa evite taxa de aeroport. In cazul in care nu preiau masina inchiriata imediat ce au coborat din avion sau daca o preiau de la un birou de inchirieri aflat langa aeroport, mai platesc taxa de aeroport? Raspunsul este categoric, da. De ce? Pentru ca indiferent daca persoana care inchiriaza a aterizat in ziua respectiva sau daca este din oras si inchiriaza masina de la aeroport, trebuie sa plateasca putin in plus, practic chiria aeroportului, nimic mai mult.  In cazul locatiilor aflate langa aeroport se va aplica aceeasi regula, insa taxele si conditiile de inchiriere pot varia de la un aeroport la altul. 

Intr-un final este strict decizia ta ce alegi, sa umbli dupa o agentie serioasa prin tot orasul  sau sa platesti putin in plus pentru confortul de a beneficia rapid de serviciile dorite. Nu mai spun ca sunt si unele de exceptie.