Plaja si schi la vecinii nostri bulgari

Daca esti in cautarea unei pauze insorite de vara, atunci rezerva un loc in Bulgaria. De ani de zile a marcat ca fiind unul dintre cele mai ieftine locuri din Europa pentru a petrece o vacanta. Si in perioada de iarna, la schi si snowboarding vacantele sunt, de asemenea, foarte ieftine, comparativ cu restul Europei.

Vacantele in Bulgaria pot fi petrecute lenevind la Nisipurile de Aur, la o plimbare in orase sau chiar pe pantele montane, pe schiuri si snowboard-uri. Plajele sunt stabilite la marginea Marii Negre, cu o serie de statiuni pline de viata de-a lungul coastei. La interior vei gasi cultura si istorie, mai ales in capitala Sofia, in timp ce mai la vest, sunt muntii, ideali pentru impatimitii sporturilor de iarna.

Marea Neagra ramane un secret relativ bine pastrat atunci cand vine vorba de valoarea vacantelor de familie, pentru ca dispune de tot: nisip curat, ape calde, cazari pentru bugete reduse si o multime de istorie si cultura pentru a mentine intregul decor la inaltime. Bulgaria este intr-adevar o bijuterie a Europei, care ascunde o multime de secrete. Acesta este si motivul pentru care inca mai poti gasi chilipiruri in aceasta tara. De la dealurile impadurite si pana la Nisipurile de Aur, de la muntii inzapeziti si pana la peisajele urbane impresionante, vei gasi o multime de oferte all inclusive in Bulgaria, gata oricand sa concureze cu tarile cu traditie din Europa.

Statiunile sunt deschise pe toata perioada lunilor de vara, atunci cand climatul cald o permite. In timpul iernii, exista ca alternativa statiunile montane, deschise pentru distractie si actiune la schi si snowboarding. De-a lungul coastei vei experimenta o vreme similara destinatiilor mediteraneene: soare in timpul verii, cu valori medii zilnice trecute uneori de 30 de grade Celsius si temperaturi de iarna, suficiente cat sa mentina zapada in condtii ideale pentru activitati montane.