Laptele face minuni

Conform unui studiu, laptele face minuni in vata unui om. Acesta are calitati pozitive care ne ajuta sa ne mentinem in forma, atat musculatura, cat si straturile de grasimi.

Un pahar cu lapte servit la micul dejun este binevenit, spun nutritionistii din America. In urma unui studiu efectuat in Suedia s-a aratat ca micutii care consuma un pahar cu lapte dimineata au o masa corporala mai scazuta cu patru kg decat cei care prefera o altfel de alimentatie.

In ultimile luni internetul a fost impanzit cu zeci de diete ce au ca aliment de baza laptele, cu toate ca nutritionistii spun ca nu este nevoie de asa ceva. Laptele poate fi combinat cu alimente precum painea prajita, cereale sau fructe uscate.

Pentru ca laptele sa aiba cu adevarat efect asupra greutatii corporale, specialistii spun ca este benefic sa se faca cat mai multa miscare si sa se supravegheze atent si celalalte mese ale zilei.

Laptele nu mai este un aliment ce este consumat doar de cei mici, dar si de cei mari. Acesta este benefic si se recomanda folosirea lui in fiecare dimineata.

Daca vei fi satul de dimineata, nu vei mai fi tentat sa rontai ceva in timpul zilei si nici nu te vei mai imbuiba la pranz crezand ca astfel vei compensa ceea ce ai pierdut cu cateva ore inainte.