Cele mai frecvente greseli de eticheta pe care le fac mirii cu invitatiile de nunta

O invitatie nunta ema natalie shop trebuie sa fie creata conform stilului respectivului cuplu si sa tina cont de tema generala a nuntii, insa modul in care o inmanezi nuntasilor este foarte important. Intr-o luma in care bunul simt a devenit o virtute rara, bunele maniere sunt considerate ceva demodat, insa un eveniment solemn din viata omului, precum nunta ori botezul trebuie sa se conformeze etichetei si sa respecte toate normele de bune maniere. Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac mirii atunci cand impart invitatiile la nunta:

Nu apela la altcineva pentru a trimite o invitatie de nunta. Majoritatea tinerilor     considera invitatiile un accesoriu invechit, o formalitate draguta, care nu-si are rolul in cadrul unei nunti. Si gresesc din plin! Invitatia de nunta se inmaneaza personal de catre mire ori mireasa fiecarui invitat in parte. Daca unii dintre acestia locuiesc in alta tara/judet/oras, poti apela la un membru de familie de gradul I pentru a inmana o invitatie nunta ema natalie shop sau la serviciile de posta si curierat. Niciodata nu iti pune prietenii sa imparta invitatii intre ei, dupa principiul “le dai tu si la ceilalti, da?”.

Ai grija sa formulezi cat mai clar textul de pe invitatie, chiar daca este unul foarte     creativ. Informatiile importante precum locatia, ora, data si codul vestimentar nu trebuie sa lipseasca niciodata de pe o invitatie nunta ema natalie shop.
Nu scrie o ora de incepere  falsa pe invitatia la nunta, chiar daca toata lumea va intarzia. Nuntasii isi vor organiza programul dupa informatiile primite si este o dovada de proasta crestere sa ii lasi sa astepte. Nuntile sunt oricum evenimente care sunt supuse Legilor lui Murphy si au  parte de numeroase intarzieri, asadar nu este cazul sa produci una intentionat.

Nu trimite invitatii persoanelor care te-au anuntat deja ca nu pot veni la nunta. Aceasta nu este o dovada de afectiune, ci un semnal clar si raspicat ca  persoana respectiva trebuie sa trimita un cadou in schimbul invitatiei, ceea ce este gresit. Prezumptia initiala de a organiza o nunta pentru castiguri financiare este total gresita!

Scrie de mana numele destinatarului pe plicul unei invitatii la nunta. Este greu si     meticulos, poate oferi tuturor cunoscutilor o dovada a lipsei tale de talent caligrafic, insa este o atentie la detalii care va fi  apreciata de catre cunoscatorii bunelor maniere.

Dupa ce ai aflat ce trebuie sa faci si mai ales, ce sa nu faci, cu invitatiile tale de nunta, cauta invitatia potrivita evenimentului pe natalieshop.ro si adauga-i detaliile care o vor transforma intr-o declaratie de stil.