Constanta – punct nodal de business

Constanta este unul dintre orasele cele mai bine dezvoltate din Romania, si unul dintre punctele turistice foarte cunoscute, care atrag an de an un numar urias de turisti. Cel putin in vacanta de vara, atat romani cat si straini aleg sa isi petreaca in Constanta cateva zile de vacanta. Pe de alta parte, insa, Constanta este si unul dintre orasele cu cea mai mare afluenta de oameni de afaceri.

Existenta in oras sa Portului Constanta, cel mai mare port la Marea Neagra si cel de-al 18-lea port ca marime si importanta din Europa, face ca orasul sa fie un punct important pe harta maritima a lumii. Foarte multi oameni de afaceri tranziteaza in mod obisnuit Constanta si pentru ca adesea afacerile pe care le au, fie in port, fie in zona Constanta in general, dureaza mai mult de cateva ore, intotdeauna le este necesar un hotel care sa le ofere cele mai bune conditii. Fiind vorba despre un oras atat de dezvoltat cum este Constanta, gasirea unui hotel de patru stele in oras nu este deloc un obiectiv greu de indeplinit, insa gasirea unui hotel 4 stele care sa corespunda din toate punctele de vedere dorintelor si pretentiilor afaceristilor strani sau romani este ceva mai greu de facut. Pe primul loc in topul celor mai interesante hoteluri constantene din Constanta, Balada Nej ofera nu doar cazare, ci un adevarat camin temporar pentru cei aflati in interes de business in Constanta. Cu un design unic si stilat, camerele sunt foarte comode si beneficiaza din plin de dotari moderne.

De asemenea, pentru intalniri de afaceri sau pranzuri cu partenerii de business, Bistro Cafe-ul Balada Nej este o optiune excelenta cu un meniu foarte variat si o atmosfera de exceptie. La fel de importanta si utila este si sala de conferinte a hotelului, dotata si utilata in concordanta cu scopul sau.