Incearca si tu un model de balansoar nou electric pentru copii de la Nichiduta

Copiii din ziua de astazi au nevoie de mult mai multa atentie si de cat mai multa distractie pe tot parcursul zilei. Pe langa jucarii ii puteti oferi un motiv in plus sa se simta bine si sa zambeasca cumparandu-i un model de balansoar nou electric pentru copii de pe Nichiduta.

La preturi bune si cu niste caracteristici tehnice care nu pot fi trecute cu vederea, balansoarele din magazinul online pentru copii sunt moderne, elegante si confortabile pentru micuti, au accesorii variate si pot fi cumparate cu reducere, in functie de modelul solicitat. De exemplu, balansoarul electric, o noutate pe piata, a ajuns deja si pe rafturile virtuale de la Nichiduta si poate fi utilizat pana ce micutul ajunge sa aiba 18 kg. In prima perioada din viata sa, micutul are nevoie de mai multa stabilitate, asa ca balansoarul se poate folosi cu spatarul inclinat, are vibratii pentru relaxare. La culcare se poate cobori bara de fixare, iar cand micutul creste se poate atasa bara cu jucarii. Pe bara exista o jucarie muzicala care incepe sa cante atunci cand e atinsa de bebelus-zornaitoarea actioneaza ca un stimul pentru micut si-l ajuta sa se dezvolte normal. La varste mai mari, balansoarul devine sezlong, husa se poate curata usor si se poate aseza confortabil, functionarea balansoarului fiind posibila si cu baterii alcaline tip D.

La variantele cu leagan si balansoar electric incorporat exista pana la cinci viteze de leganare si opt melodii, dar si sunete din natura. Leganarea este constanta, se poate plia compact pentru a se transporta usor, are tehnologie moderna pentru functionare silentioasa, iar bateriile nu se consuma asa de repede gratie tehnologiei de conservare a consumului de curent din baterie. In plus, nu mai exista efortul leganatului din partea parintilor si siguranta micutului este garantata de centura cu prindere in cinci puncte.