Lazi frigorifice de la Gorenje

Compania slovena Gorenje, producatoare de electrocasnice, a incercat inca de la infiintare sa se autodepaseasca si sa devina un competitor puternic pe piata de articole electronice pentru gospodarie. In fiecare dintre aparatele frigorifice, disponibile in toata Europa, Gorenje, unul dintre cei opt producatori mari care se bazeaza pe inovatie, lux si tehnologie, a reusit sa fructifice munca celor mai buni profesionisti si sa ofere clientilor doar cele mai eficiente produse de pe piata de profil.

Ca sa va convingeti de calitatile unor astfel de aparate puteti sa achizitionati de la rombiz.ro lada frigorifica Gorenje modelul FHE 301 W. Fiind gandita pentru o depozitare pe orizontala, ca sa incapa cat mai multe produse, lada are un volum de 290 litri, se incadreaza in clasa energetica A+ si consuma doar 280 KWh/an. Agentul de racire R600a si afisajul cu LED garanteaza o functionare optima si control total in orice moment. Compresorul special gandit pentru acest model are o electrovalva, exista semnal de avertizare cand temperatura e prea ridicata, are si functie de super congelare, pentru alimentele care au nevoie rapida de o temperatura mai mare de pastare. Depozitarea optima este asigurata de cele trei cosuri din sarma, autonomia fara curent e de 50 de ore, foarte mare in comparatie cu alte modele din aceeasi clasa, iar clasa climatica e N-T-SN-ST. Lada are un maner incorporat solid, nu face zgomot mare in timpul mersului, are garantie de 24 de luni si poate fi returnata fara probleme in 14 zile de la primire daca se constata defectiuni majore sau probleme care nu pot fi rezolvate urmand pasii din cartea tehnica.

Pretul la care poate fi cumparata de la Rombiz este de 1.167,99 ron, iar transportul e gratuit in Bucuresti, daca comenzile sunt peste 150 lei, si in tara, daca comenzile depasesc 300 de lei. Este o investitie care merita daca aveti o familie numeroasa sau cumparati cantitati mari de alimente care trebuie mai apoi congelate vreme indelungata.