Exista si barbati pasionati de fashion

Cand vine momentul acela in care tu, in calitate de iubita, trebuie sa ii faci un cadou, iubitului tau pasionat de fashion, trebuie sa fii pregatita, sa te duci la shopping cu lectiile gata facute.

Nu numai ca trebuie sa stii clar, care sunt obiectele vestimentare care ii plac, care il avantajeaza, ce croiala il prinde, ce marime poarta, dupa ce anume se uita cand intra intr-un magazin, ce ii face cu ochiul prima si prima data.

Trebuie sa fii foarte atenta la aceste detalii, mai ales daca traiesti cu un impatimit al modei. Bineinteles ca trebuie sa tii cont si de tendindele actuale si sa fii in tema cu moda barbati.

In 2016 carourile inca se mentin in top. In mod sigur daca este un tip ce tine cont de tendinte are deja in garderoba sa, o camasa casual in carouri. Pana si pantalonii in carouri sunt la moda.

Nu cred ca se vor demoda vreodata carourile. Poti alege obiecte vestimentare cu imprimeuri grafice si geometrice. Pot fi purtate cu incredere si in 2016.

Un pulover cu un astfel de imprimeu poate fi o alegere buna pentru un cadou. Ar scoate foarte usor tinuta din anonimat, ar pune-o in valoare. In tendinte raman si dungile in 2016, insa se va pune mai mult accentul pe dungile verticale, mai ales daca vorbim despre un costum.

 Indiferent ce anume alegi sa ii cumperi, trebuie sa pui in balanta tendintele si felul in care ar arata cu acel obiect vestimentar. Nu trebuie sa faci alegeri pripite, doar de dragul modei. Pentru ca degeaba cauti tu cel mai chic obiect vestimentar daca lui nu ii plac, dungile de exemplu. Trebuie sa ai in vedere toate aspectele daca te inhami sa urmezi aceasta cale.

Daca pornesti cu ideea de a-i cumpara un astfel de cadou, stiind ca e mai pretentios, pai atunci trebuie sa excelezi in asta. Sa ii cunosti toate dedesubturile si sa faci alegerea potrivita pentru a-l vedea bucurandu-se de cadoul primit.